LIITTÄ ASIAKIRJAT
* Kaksipuoliset skannatut henkilökohtaiset asiakirjat.
* Kopio pankin (RIB) tai postin (RIP) henkilöllisyystodistuksesta.
* Viimeaikainen sähkölasku tai muu vastaava asiakirja, joka voi perustella osoitteesi.
* Viimeinen palkkakuitti tai muu asiakirja, joka voi perustella kuukausitulosi.

KORKO.
Vuotuinen TEG vaihtelee 2 prosentista 6 prosenttiin pyydetystä määrästä ja takaisinmaksuajasta riippuen ilman hallintokuluja.

LAINAAIKA.
Laina-aika ei saa ylittää 30 vuotta.

KUUKAUSITTAISTEN NOSTOJEN ALKU.
Ne alkavat 60 (2 kuukautta) – 90 (3 kuukautta) päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin lainanottaja on vastaanottanut koko lainansa.

MAKSUTAUKKO TAI KUUKAUSIMAKSIEN LYHYTTÄMINEN.
Jos haluat harkita määräajan pidentämistä, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Lykkäys on voimassa olevan koron mukaista korkoa, luottotakuun vakuutusmaksu lasketaan, jos vakuutus on otettu. Voit hakea yhden tai kahden erän lykkäystä vuodessa ja siten hyödyntää « lyhennystaukoa ». Hakemus tulee tehdä 7 päivää ennen seuraavaa hakuaikaa. Sinulle myönnetään tämä maksulykkäys, mikäli lykkäyspyyntöäsi tehdessäsi uusiutuvassa luotossasi ei ole maksamattomia tai myöhässä olevia maksuja, se ei ole vakuutettu ja et ole hyötynyt lykkäyksestä viimeisen 2 kuukauden aikana.

ENNEN TAKAISIN.
Riippumatta siitä, oletko ottanut valmiusluottoa vai henkilökohtaista lainaa, voit milloin tahansa ja ilman lisäkuluja maksaa kokonaan tai osan siitä velkasi. Autamme sinua, olitpa määräaikainen työntekijä, ammattisopimus, oppisopimus tai vaikka määräaikainen sopimus.

LUOTASOPIMUS JA VAKUUTUS.
Lainaajan tulee allekirjoittaa lainasopimus ja luottovakuutustodistus. Vakuutus kattaa sinut kuoleman, itsenäisyyden täydellisen ja peruuttamattoman menettämisen, sairauden tai tapaturman aiheuttaman täydellisen työkyvyttömyyden (nro 0081 FACL) ja työsuhteen menettämisen irtisanomisen yhteydessä korvauksella.

Luotto sitoo sinua ja sinun on maksettava se takaisin. Tarkista maksukykysi ennen sitoutumista.